Hirdessen most! Címlap kiemelést adunk ajándékba bármely kiemelés választása esetén!
Hirdessen itt Ön is!

Ennyi egy futár fizetése 2023-ban

Ne maradj le a legújabb hirdetésekről!
Iratkozz fel, hogy jelezni tudjunk ha új hirdetést adnak fel ebben a kategóriában.
Hirdessen itt Ön is!

A futárszolgálatok iránti kereslet az elmúlt években jelentősen megnőtt, különösen a járványhelyzet miatt. Az emberek egyre inkább online rendelnek, és a futárok nélkülözhetetlenek lettek a mindennapokban. De mennyit is keres egy futár Magyarországon 2023-ban? Ebben a cikkben áttekintjük a futárok fizetését, a munkakörülményeket és azt, hogy milyen tényezők befolyásolják a jövedelmet.

Alapfizetés és juttatások

A futárok alapfizetése jelentősen változhat a vállalattól és a munkaidőtől függően. Általánosságban elmondható, hogy az alapfizetés 200.000 és 400.000 forint között mozog. Ezen kívül sok cég különböző juttatásokat is nyújt, mint például üzemanyag-költségtérítés, teljesítményalapú bónuszok és egyéb juttatások.

Munkaidő és rugalmasság

A futárok munkaideje is változó lehet. Vannak, akik teljes munkaidőben dolgoznak, míg mások csak részmunkaidőben vagy alkalmi munkában. A rugalmasság egyik nagy előnye ennek a szakmának, és sokan választják mellékállásnak is.

Végzettség és képesítés

A futári munkákhoz általában nem szükséges magas végzettség, de egy jogosítvány mindenképpen szükséges. Egyes cégek saját képzéseken is átesztetik a futárokat, hogy megfeleljenek a cég elvárásainak.

Extra jövedelemforrások

A futárok gyakran szereznek extra jövedelmet a borravalókból és a gyorsasági bónuszokból. Ezen kívül, aki több platformon is dolgozik, az akár 600.000 forintot is kereshet egy hónap alatt.

A legjobban fizető cégek

Néhány futárcég, mint például a Wolt, a Foodpanda vagy a Kifli.hu, kiemelkedően magas fizetéseket kínál. Egyes esetekben a futárok akár 1,3 millió forintot is kereshetnek egy hónap alatt, főként Budapesten.

Ne habozz

A futári munka Magyarországon változó fizetéssel és munkakörülményekkel jár, de az ágazat növekedése és a rugalmas munkaidő miatt egyre többen választják ezt a pályát. A jövedelem nagymértékben függ a vállalattól, a munkaidőtől és az extra jövedelemforrásoktól, de az átlagos fizetés és a juttatások összességében vonzóvá teszik ezt a szakmát.

Így, ha fontolgatod, hogy futárként dolgozz, érdemes alaposan utánajárni a futár állás lehetőségeknek és a különböző cégek ajánlatainak, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.



Cikk

Futárállás.hu © 2024
Minden jog fenntartva.
Kezdőlap Hirdetésfeladás
Munkaadóknak
Belépés Álláskeresőknek Munkaadóknak Árak