Hirdessen most! Címlap kiemelést adunk ajándékba bármely kiemelés választása esetén!
Hirdessen itt Ön is!

Te is lehetsz ételfutár, csak ez kell hozzá

Ne maradj le a legújabb hirdetésekről!
Iratkozz fel, hogy jelezni tudjunk ha új hirdetést adnak fel ebben a kategóriában.
Hirdessen itt Ön is!

Az ételfutárok szerepe az elmúlt években egyre fontosabbá vált, különösen a pandémia alatt, amikor az online rendelések száma megugrott. De mi szükséges ahhoz, hogy valaki ételfutár lehessen, és milyen előnyökkel jár ez a munka? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz, hogy belőled is sikeres ételfutár válhasson.

Ki lehet ételfutár?

Az ételfutári állás nem igényel különösebb végzettséget, és a korosztály is széles. Fiataloktól az idősebbekig sokan választják ezt a munkát, mivel rugalmas munkaidőt és jó kereseti lehetőséget kínál. A legfontosabb, hogy legyen jogosítványod és megfelelő járműved, legyen az kerékpár, robogó vagy akár elektromos roller.

Mennyit lehet keresni?

Az ételfutárok fizetése változó, és függ a vállalattól, a munkaidőtől és a rendelések számától. Egyes cégek, mint például a Foodora, kiváló fizetési lehetőségeket kínálnak, különösen Budapesten. Az e-rolleres futárok például igen magas összegeket is hazavihetnek, amelyek akár a 600.000 forintot is elérhetik egy hónap alatt.

Munkaidő és rugalmasság

Az egyik legnagyobb előnye az ételfutári munkának a rugalmas munkaidő. Sokan választják ezt a munkát mellékállásnak, de teljes munkaidőben is lehet dolgozni. Az alkalmazásokon keresztül könnyen beoszthatod a saját idődet, és akkor dolgozhatsz, amikor neked a legmegfelelőbb.

Milyen jármű szükséges?

Az ételfutárok többféle járművel is dolgozhatnak. A kerékpáros futárok környezetbarát megoldást kínálnak, míg a robogós vagy e-rolleres futárok gyorsabbak lehetnek a városi forgalomban. A jármű típusa befolyásolhatja a keresetedet is, hiszen egyes cégek különböző bónuszokat kínálnak a különböző járművek használata esetén.

Hogyan kezdjek bele?

  1. Válassz céget: Kutatás és összehasonlítás után válassz egy céget, amelynek a feltételei megfelelnek az elvárásaidnak.
  2. Intézd el a papírmunkát: Biztosítsd, hogy rendelkezel a szükséges jogosítvánnyal és egyéb engedélyekkel.
  3. Töltsd le az alkalmazást: A legtöbb cégnek van saját alkalmazása, amelyen keresztül a rendeléseket kezelheted.
  4. Kezdj el dolgozni: Miután minden rendben van, kezdheted is az ételszállítást.

 

Az ételfutári munka kiváló lehetőség lehet mindazok számára, akik rugalmas munkaidőt és jó kereseti lehetőséget keresnek. Nincs szükség különösebb képesítésre, csak a megfelelő hozzáállásra és a szükséges eszközökre. Ha megfelelően tájékozódsz és választasz, belőled is sikeres ételfutár válhat.Cikk

Futárállás.hu © 2024
Minden jog fenntartva.
Kezdőlap Hirdetésfeladás
Munkaadóknak
Belépés Álláskeresőknek Munkaadóknak Árak